lauantai 8. syyskuuta 2018

On se komee!

Iso logoseinä on kohta valmis! Jäljellä viimeinen kolmannes seinästä, joka aloitetaan maanantaina. Logon teko oli varsinaista efektimaalausta, sen kanssa on tarkkaan tehty työtä. Salin omistaja on tosi, tosi tyytyväinen lopputulokseen! Ja niin olemme mekin!


Kirjainten rajaus ja maalaus oli todella aikaa vievää puuhaa. Kirjaimiin on laitettu vielä toinen kerros maalia ja korjailtu hieman rajojen ulkopuolelta.



Ja onhan sen nyt makee! Odotamme kovasti, että saadaan koko salista otettua lopulliset kuvat niin näkyy tämäkin koko komeudessaan.

Yläkertakin raikastui kertaheitolla. Yläosa punaisesta seinästä tiiliin saakka maalattiin valkoiseksi ja putket mustiksi.


Mustat putket luovat hauskan kontrastin valkopunaisen seinän kanssa. Mustat putket mustan seinän vieressä tuovat myös yhteneväisyyttä tilaan.



Heti paljon freesimpi, kuin kokopunainen, eikö?

Alhaallakin aloiteltiin peiliseinän maalausta. Peiliseinällähän oli liikennemerkit, ei ole enää. Ne hiottiin ja maalattiin peittoon ennen ensimmäistä maalikerrosta mitä seuraavassa kuvassa ei vielä ole.



Pieni tila mistä käytiin naisten pukuhuoneeseen ja henkilökunnan tilaan, on myös maalattu. Ensin on kitattu pieniä epätasaisuuksia. Näistä allekirjoittanut unohti ottaa perjantaina kuvan.

Maanantaina jatkuu. Musta seinä saadaan toivottavasti valmiiksi ja toinen maalikerros valkoista peiliseinälle.

-SIT17 flikat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VALMIS!

Ja nyt se on VALMIS! Ollut valmis jo sen parisen viikkoa, mutta vasta nyt tuli aikaiseksi kirjoittaa. Alla ennen ja jälkeen kuvia. Ennen.....