sunnuntai 16. syyskuuta 2018

Loppu häämöttää!

Moro!

Tältä viikolta ei olekaan niin paljoa päivitystä. Musta seinä saatiin valmiiksi ja on kuulkaa hieno ja saanut paljon kehuja! Koska seinä on niin radikaalisti erilainen, tuo se esiin tilan korkeuden. Sen sijaan, että musta väri olisi pimentänyt tai pienentänyt tilaa, toimi se juuri päinvastoin.

Parven kaide on myös saatu maalattua harmaaksi. Harmaan sävy on niin vaalea, että se tuo vain hennon värieron valkoiseen (ainakin kuvissa).




Parven harmaalla kateella ja alla olevalla peiliseinällä hienovarainen sävyero. Peiliseinä maalattiin kahteen kertaan valkoisella, samoin kuin pylväs ja tila mistä käydään naisten pukkariin. 


Rappusseinä maalattiin kahteen kertaan harmaalla. Teline kasattiin toiselle seinälle, jolla on ikkunoita ja jonkunlainen leuanvetohässäkkäpömpeli. Tämä pömpeli piti ottaa seinältä pois, jotta teline mahtuu vaivatta liikkumaan ja samaten toinen kyykkäyspömpeli jouduttiin siirtämään pois sen edestä. Tämmöiset siirtelyt vie toki aikaa ja ovat salillakävijöiden harmiksi aina toisessa paikassa, mutta näin saamme nopeammin ja vaivatta siirreltyä telinettä eikä meidän tarvitse purkaa ja koota sitä aina uudelleen.
Ensi viikolla onkin sitten sama homma, koska siirrymme isolle seinälle ja siinä edessä näitä pömpeleitä sitten vasta onkin.




Tältä seinältä pitikin yllättäen pakkeloida muutama kohta. Koska kohdat olivat aika syviä ja kitin kuivumisaika oli 2-3h/mm, seinän maalaus siirtyi seuraavalle päivälle.



Ensi viikolla siis alkaa ylläolevan seinän maalaus. Kuten kuvasta näkyy, on laitteita telineemme edessä. Toivottavasti nämä saadaan siirrettyä niin, että mahdumme liikkumaan nopeasti ja näin emme aiheuta kovasti häiriötä.

KOHTA SE ON OHI!

-SIT17 flikat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VALMIS!

Ja nyt se on VALMIS! Ollut valmis jo sen parisen viikkoa, mutta vasta nyt tuli aikaiseksi kirjoittaa. Alla ennen ja jälkeen kuvia. Ennen.....